maandag 15 februari 2021

Challenge 3 - reminder (& mededeling)

 Hallo allemaal,

De dagen vliegen voorbij, ook in deze winterse tijd met sneeuw, ijs en nu alweer dooien... Het lijkt weer voorbij die mooie winterse wereld om ons heen, maar als je erdoor moet is het soms ook fijn als het weer 'gewoon' is. De maand is alweer voor de helft voorbij en er doen al 58 kaarten mee met onze C-challenge, super leuk! Vandaag nog een reminder: doe je gezellig mee? Je mag 2x meedoen per maand, klik op de badge aan de zijkant van 'Doe nu mee!' om direct naar de huidige challenge te gaan.

Ellie: C van computer

Lisanne: C van cupcakes

Mededeling
De webshop van Daantje heeft de laatste periode een enorme groei doorgemaakt en dat is natuurlijk heel fijn! Helaas zit het Daantje qua gezondheid niet mee en ondanks de wil en haar enthousiasme heeft ze vanwege die reden het besluit moeten nemen om de collagevellen (tijdelijk) niet meer in de losse verkoop te doen, omdat dat veel tijd kost en ze van 's morgens tot en met 's avonds druk is met alle pakketjes en webshop en die vellen afdrukken en sorteren extra veel tijd kost en ze wel snel wil blijven leveren aan haar klanten. Ze blijft voor scherpe prijzen, onder de adviesprijzen, hobbyartikelen verkopen en ook blijf je bij elke besteedde €10,- een gratis collagevel krijgen, die je zelf mag uitkiezen. Alleen extra bijbestellen lukt gezien haar gezondheid helaas even niet. Een moeilijk besluit voor haar, omdat naast de scherpe prijzen de collagevellen haar winkel uniek maken, maar gezondheid heb jezelf helaas niet in de hand en dan moeten er soms keuzes gemaakt worden, die je liever niet maakt, maar... wie weet gaat het in de toekomst beter, dan komt die verkoop van losse vellen zeker terug en vermelden we dat ook zeker hier even in een blogbericht, zodat jullie als eerste op de hoogte zijn! 

Wij hopen jullie natuurlijk hier ook op de blog te blijven zien, zoveel moois, zoveel creativiteit, zoveel ideeën, geeft iets positiefs in deze coronatijd!

Creatieve groetjes,
Daantje, Ellie & Lisanne

4 opmerkingen:

  1. Mooie reminder kaarten.
    Ja soms moet je ook even voor jezelf kiezen en fijn dat alles zo goed loopt.
    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat naar om zo'n besluit te moeten nemen om gezondheidsredenen. Heel veel sterkte en beterschap.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie reminder kaarten.
    En het is zeker erg jammer dat de vellen niet meer verkrijgbaar zijn, maar inderdaad gezondheid gaat boven alles. heel veel sterkte Daantje.
    Groetjes Nicolette

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie kaarten laten jullie zien.
    Ja heel jammer dat ze er even mee stopt maar natuurlijk gaat de gezondheid voor en we hopen in de toekomst weer mooie vellen te kunnen shoppen! Heel veel sterkte Daantje!
    Groetjes Caroline

    BeantwoordenVerwijderen