dinsdag 11 oktober 2022

Challenge 5

 Hallo allemaal,

Na een hele lange tijd weer een nieuwe challenge op dit blog. Over het hoe en wat staat in het blogbericht hieronder. Vanaf nu komt er iedere eerste maandag van de maand weer een nieuwe challenge hier op het blog. De 2e maandag van de maand de winnaar en top 3 van de vorige challenge en de maandagen erna een gastdesignerkaart + prijs bekendmaken. We gaan verder waar we gebleven waren en dat is deze maand de letter 'E': heb je in de maand oktober op social media een kaart gemaakt waarop iets te zien is met de letter 'e' mag je die gewoon insturen! De creatie hoeft niet nieuw te zijn, als die maar niet voor 1 oktober geplaatst is.

Inspiratiewoorden:
Eekhoorn, eikel, egel, ezel, embossing, (Kerst)elf, één, examen, eten, eik, ei, efteling, engel, Egypte, Engeland, en wie weet, bedenk jij nog wel iets anders!

Inspiratiekaart
Lisanne: E van egel

Challengeregels
1. Je kaart moet nieuw zijn;
2. Je mag met maximaal 2 kaarten meedoen;
3. Je mag deze challenge met maximaal 5 andere challenges combineren;
4. Je stuurt je kaart uiterlijk 31 oktober 2022 in;
5. Bij minimaal 15 deelnemers gaat de prijs eruit.

Ik ben benieuwd naar jullie kaarten en hoop dat we er weer een gezellige challengeblog van kunnen maken!

Creatieve groetjes,
Lisanne

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

3 opmerkingen:

  1. Superleuk weer! Mijn kaartje heb ik net geplaatst
    Groetjes Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat jullie dit blog weer hebben.. en weer zijn begonnen zoals bedoeld. Ik zal kijken of een kaart met een e heb….. Die graag mee leuk om je uit te laten dagen.succes er mee. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De heer Pedro en zijn leningmaatschappij hebben ons bedrijf ongelooflijk geholpen door een kredietlijn te verstrekken voor onze voortdurende groei van de agro-activiteiten. Ik ben zo blij dat mijn bedrijf weer opstaat met de hulp van Pedro, een leningfunctionaris die leningen verstrekt me $ 8.000.000,00 voor zakelijke leningen.
    De heer Pedro en zijn bedrijf geven ook elk leenbedrag aan particulieren of bedrijven die op zoek zijn naar een manier om hun project uit te breiden of uit te voeren met een lage rente van 2% jaarlijks rendement. Neem contact met hen op om uw zakelijke lening, persoonlijke lening, handelslening, starterslening, autolening, woningkrediet te verkrijgen. op peddroloanss@gmail.com

    Succes"

    BeantwoordenVerwijderen